The Vampire Diaries - A Darker Truth

>> 09 November, 2009


Ada satu malam tu.
Abahsyasya ajak menonton citer yang dia dah donlod.
Yesza. Donlod kat skolah dia la.
Kalau kat umah mau donlod kalu, tunggu 8 tahun baru siap donlod.

Ok.
Macam biasa.
Tipikal cerita seram, tak kisah la cerita bersiri ke cerita filem.
Starting cerita.
Ada kete lalu kat jalan yang sunyi.
Di malam hari.
Tetibe terlanggar satu objek.
Selepas itu, driver yang bodo keluar pegi cek siapa yang dia langgar.

Ok.
Tu starting citer dia la.
Mula la nak pandang rendah dah ni.

Pontianak Jahat, Awek Pontianak Baik & Pontianak Baik


Tapi.
Bila tonton dalam 20 minit ke atas.
Alamak. Cam best plak.
Cis.
Tetibe mata ngantuk nak tido cam tak jadi tido plak.

Hero a.k.a Pontianak Baik cam ensem.
Heroin a.k.a Awek Pontianak Baik cam cantik.
Ada pulak Pontianak Jahat datang.
Pon lagi ensem jugak.

Cis sekali lagi.
Perlukah aku teruskan menonton cerita ini?
Jalan cerita semakin menarik pulak nih.

Ok.
Episod 1 dah abis tengok.
Harus aku sambung episod yang seterusnya selepas ni.
Cis kali ketiga.

The Vampire Diaries - Adaptasi dari novel bersiri L.J.Smith.
Patut la macam penah terbayang-bayang je tajuk nih.

Coretan: Dah lama tak layan tv series.

1 komentar:

Soulie 8:15 PM  

another tv series pasal vampire? nih sure nak lawan true blood

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP