The Biggest Loser

>> 31 December, 2009

Kalau yang omputih nyer dah season ke berapa ntah.
Yang omputih punya asik terlepas tengok dari yang first episode.

Tapi.
Yang Asia macam dapat tengok dari pemilihan peserta.

Maka.
Macam best jer nak follow.

Yang best tengok, masa peserta gumuks-gumuks tu timbang berat badan derang selepas seminggu aktiviti.
Boleh nampak penurunan berat badan derang yang sangat ketara (utk yang rajin lah).

Hari tu tertonton yang omputih punya masa peserta dah tinggal 6 orang.
Derang tunjuk berat badan sebelum & selepas join Biggest Loser.

Mak aii.
I sangat kagum.
Dari gumuks menggelebeh, terus kurus slim fit.
I loikeee!

................

Ada sesuatu perkara telah berlaku di rumah...

Prakkk! Abahgirls dah patahkan kusi komputer. (Curik gambar dari blog abahgirls)

Maka.
Untuk mengelakkan perkara begini dari berlaku lagi....

Tak semestinya gemuk baru nak join. Kurus pon bley, kasi fit.

Apa kata abahgirls join the club?
Hehehe.

Coretan: Diet diet. Suar tak muat nih.

1 komentar:

chuopa 8:48 AM  

ok. agak scary...... aku pun cuak biler tgk kerusi tu.... aku pun akan join club

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP