Nur Kasih, Cinta Balqis & Nenek Kebaya

>> 03 December, 2009

Kalau tak cuti panjang, jangan harap nak dapat menonton citer-citer berepisod ni.
Nur Kasih yang seme orang dambakan tu pon aku tak dapat nak follow.

Apapun.
Dapat gak tengok Episode Finale Nur Kasih minggu lepas.
Egegege. Idop gak Adam akhirnya yek?
Hehe.

Oleh kerana ketinggalan keretapi nak tengok citer Nur Kasih.
Oleh kerana cuti lama sampai bulan Januari 09 nanti.
Oleh kerana TV3 tayangkan ulangan Nur Kasih setiap hari Selasa - Jumaat.
Boleh la cover balik episod depan-depan yang tertinggal tu.


Tapi.
Sebelum tengok Nur Kasih.
Tertonton lak citer Cinta Balqis kol 6.30.
Dah terpaksa layan tiap-tiap petang.
Citer Cinta Balqis ni macam tipikal citer melayu biasa jer.
Sebab dah tertonton.
Layankan je lah.



Pehtu.
Malam pulak ada citer Nenek Kebaya.
Tapi malam ialah ulangan. Episod sebenar kol 4.30 petang.
Cam asik lupa lak nak tengok yang petang.
Tengok je la yang malam.

Intan Sari datang nak balas dendam kat kuarga Adam ni.
Menyamar jadi perempuan cantik muda kawin dengan orang tua.
Ada pulak Inang Sari yang dikatakan dapat mengalahkan Intan Sari.
Ish ish.



Nampaknya.
Ni lah rutin hari-hari sampai bulan Jan 09.
Nanti dah start keje tak bole nak tengok lagi dah.
Hari-hari sampai rumah pon dah kol 7.30 malam.
Ala tak bestnye...

Coretan: Nak cuti terus bley ke AbahGirls?

2 komentar:

Mak Ton 9:58 PM  

Pn jal.... 2010 lah.... bkn 2009 lagik....

nway slmt bercoti n menuntun...

.:mUnies:. 4:57 PM  

kak jal ..zaman menonton tv sepanjang hari sy dah tamat la..kalu tak macam kak jal sekarang la..lepas satu satu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP