Tag dari Soulie

>> 03 December, 2009

1. Adakah anda rasa anda hot?
HOT! Memang hot gak la skang ni sebab umah mak ni memang sentiasa mendapat bahang angin laut.

2.Upload gambar kegemaran anda.


3. Cerita pasal gambar?
The Girls. Nur Batrisyia (Kakak) & Nur Muyassarah (Adik).

4.Bila kali terakhir makan pizza?
Dominos Pizza perisa BBQ Chicken yang nipis. Delivery ke rumah. Rasanya 2 hari sebelum deliver baby Muya.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Aril - Menatap Matamu - lagu macam ala-ala lagu 4U2C. Tu pasal I sker.

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Bercocok tanam (eh sama mcm ko gak Soul!), cek email, baca blog.

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Nama panggilan yang sama ngan somiku. Teka ler.

8. Tag lagi 6 orang

  1. AbahGirls
  2. Sue
  3. Roha
  4. Kak Ain
  5. Kak Zai
  6. Izma
9. Siapakah orang No.1 pada anda?
Somi iaiatu Abah kepada The Girls. Tapi dia macam tak rajin jer nak wat tag-tag ni.

10.Kata sesuatu mengenai orang no 5
Sebelum ni dia dah terjebak dengan dunia penulisan tapi bukan dengan blog. Skang ni dia dah ada blog, so boleh la main tag-tag ngan dia. Dia ni jujur dalam memberikan pendapat.

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Huahuahua. Dia macam ada ramai hubungan ngan orang. Sukar dikenalpasti dengan siapa yang dia tengah serius skang ni. Lalala.

12. Bagaimana pula orang no.4?
Ex-bos saya yang sedang menantikan cahayamata nye yang pertama. Semoga selamat semuanya. Aminnn.

13. Pesanan kepada orang no 6.?
Ko bila pulak nak ada baby?

Don't forget to answer it in BM yer murid2!

Coretan: Ada 2 lagi hutang tag. Selow-selow.

3 komentar:

Jogger 4:13 PM  

welkambek jelly... dah lama aku tggu ko hupdet woo... aku siap ada wt entry lg utk ko

i.z.m.a 5:58 PM  

waaa... kono gak ko??? takpo2, esok den jawab yo kak ijai ku!!

Kazaztan Team 9:43 PM  

den pun kono...alahai...nie kono copy paste pastu jwb ye...wa..wa..wa..wa..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP