Cuci gambar online

>> 12 January, 2010

Rasanya...
Dedulu pernah cuci gambar online.
Akan tetapi.
Kaedahnya kena pickup sendiri gambar tu kat kedai gambar cawangan yang terdekat.
Kaedah cuci gambar & anto terus ke opis/umah blom glamer lagi time tu.

Gambar dalam pc dah beribu-ribu-ribu keping tak bercuci-cuci.
Kadang-kadang terasa macam risau, kalau apa-apa terjadi kat semua gambar-gambar tu.
Memang dah backup dalam hardisk, burn dlm Cd.
Mana la tau kan, semua pon korup, semua pon ilang.
Tak ke naya.

Maka.
Akak pon carik ler dalam tenet.
Jumpa la 2 websites ni.
eoe online dan juga Fujifilm

Setakat ni macam yang eoe tu jer yang macam best.
Yang fujifilm macam banyak *ketemeneh.

Apapun.
Yang best buat photobook la.
Memang tengah hot skang ni.
Tak main la cuci-cuci gambar.

Bestkan photobook...

www.photobook.com.my

Cantikkan photobook...

Uik? Apa ni?
Cakap macam -kel?
Kejap nak cuci, kejap nak photobook.
Huh!

Apapun.
Sila la cuci gambar ko yang beribu-ribu tu ye Jellyna.

*Ketemeneh = Banyak hal, banyak songeh.

Coretan: Fokus, fokus.

1 komentar:

Drama Mama 12:35 AM  

photobook cantik, i like! hmmm i pernah buat blog review ngn eoe online ni and dapat cuci gambar free, memang good service dia. would definitely recommend it to everyone.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP