Gilakan Johnny's

>> 15 January, 2010

Seperti yang kita sedia maklum.
Saya ini memang seorang penggila yong taufu biasa, yongtaufu sup & yang sewaktu dengannya.

Maka.
Tak mustahillah kalau saya ini menjadi penggila stimbot Johnny's.


Ekceli restoren Johnny's dah lama wujud kat Mesia.
Tapi.
Apesal ntah baru skang ni baru rasa nak gilakan Johnny's.

Kalau nak ikutkan, sebenarnya...
Stimbot kat umah pon leh buat.
Setakat masak-masak, celur-celur.
Sonang yo.

Yang spesel stimbot Johnny's tu, sebenarnya...
Sos dia tu - Special Thai Dip Sauce.
Nyam nyam!
Sedapnyeee.

Special Thai Dip Sauce

p/s: Dah dapat resepi Thai Dip Sauce tu from my kazen. Bestnye. Nanti nak coba.

Coretan: Dah start la makan-makan balik. Ngeh3x.

3 komentar:

Mak Ton 10:52 AM  

mana kazen ko dpt jal....

kasik la tau mana nk li....

kami pun pengila stimboat johnnys gak... huhu

razucute 8:33 AM  

cam best jer boleh try ni

croft 8:53 AM  

salam,

just stumble upon ur blog. Boleh share tak resepi sos ala johnny's tu? teringin pulak nak terai. kalau tak keberatan, boleh email ke faracrash.at.gmail.com

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP