Hotel Mania

>> 13 March, 2010

Satu hari masa tengok iklan kat tv...

Eh, macam best jer citer ni.
Macam citer muzikal.
Siap ada lirik lagu lagi.


Sebenarnya.
Citer muzikal versi melayu memang dah wujud.
Kau & Aku kat astro tu citer muzikal la.
Apa lagi yek?
Ntah tak ingat.

Sebenarnya.
Yang buat akak ni teruja.
Lagu Untukmu - Feminin dalam citer tu.
Versi duet AndingAF dengan sape ntah pompuan tu.

Ceh.
Tetibe mengimbas memori silam.
Zaman-zaman sekolah minat 4U2C, KRU, Feminin.
Cehhh...

Eh. Best la citer Hotel Mania ni.
Sebab ada baaaanyakkkk lagu KRU ada dalam citer ni.
Bestnye bestnye.

KRU punya pasal.
Pasti tontonlah.
Lalalala.


Tak jumpa lak full video clip lagu Untukmu tu, suker video clip tu. So sweet!

Coretan: Kami rappers yo! Ngeh3x...

2 komentar:

zamreen 8:11 PM  

heheh ai pun layan cite nak gak, suke tgk dafi tu kan...

kami rappers yo yo yo... ade lagi gambar2 kite dolu2 dgn aksi rappers, ambik kat tepi rmh atok, apin pun ade sekali :)

jellyna 8:04 PM  

hehehe, ekceli masa ai type entry ni, ai memang terbayang gambar kita pose rappers kat tepi umah atok tu... time kita berdua kurus lagi, oopsss

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP