Mari Berpiknik

>> 07 March, 2010

Hari ni terasa nak bawak Syasya ngan Muya pegi piknik.
Yo yo poyo.
Bangun pon lambat, ada ati nak pegi piknik?

Jam dah pukul 10.30 pagi.
Semua orang dah siap kecuali abah.

Eh eh?
Abah on laptop? Connect internet?
Ini petanda tak jadi nih.

Mama pun baru terhegeh-hegeh nak wat sandwich telur.
Apakah?

Okeh.
Memang kompem tak jadi pegi piknik pagi ni.
Mama pon dah start menaip entry nih.
Haha.

Sian Syasya & Muya.
Dah siap-siap pakai baju cantik.
Kwang kwang kwang.

Kan best kalau ada meja piknik camni. Syasya ngan Muya boleh piknik sama-sama.

Boleh ajak kengkawan lain piknik sama-sama jugak. Sure best.

Beli lak set piknik ni (Kompem tak lama riwayatnye)

Tengoklah.
Kot petang karang hari tak ujan & mama pun ada mood.
Kita pegi piknik petang yek.
Lalalala.



Coretan: Sekali sekala beriadah...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP