Puting untuk Muya

>> 06 March, 2010

Niat di hati nak belikan puting untuk Muya.
Sian Muya pakai puting second hand kakak dia.
Tu pon sebab itu jer puting yang Muya boleh terima masuk dalam mulut...

Niat di hati nak beli lagi sekali puting TT yang sizenye besar sikit.
Mana tau kot Muya suka ke kalau yang besar sikit.
Lagipun Muya dah 3 bulan lebey...

Niat di hati jugak dah set plan B.
Kalau Muya taknak gak pakai puting baru ni.
Puting itu akan menjadi hakmilik mutlak kepada Syasya yang ketagih puting itu...

Takbley tahan dengan dia punye comel. Tu pasal nak beli gak. Huhu.

Nampaknye.
Ramalanku benar belaka.
Muya memang takmo.
Syasya yang mo.

Ye Syasya.
Sila isap puting yang baru ni.
Gigi Syasya pun dah makin macam Goofy Dog skang ni.
Jangan esok ada lagu Halimah Syasya Jongang lak nanti.

Bile nak berenti isap puting ni Syasya?

*TT = Tommee Tippee

Coretan: Halimah Jongang, Fatimah Juling?

3 komentar:

Jogger 2:18 AM  

huhuhuh.... ko taruk arr garam kat puting syasya... agak2 dia berenti x?

chuopa 11:52 PM  

klakar sgt entry ni pls. aku baca sampai terbahak2.

jogger, bukan stakat garam, budu, belacan, sirap, malahan ubat pahit pun tak mampu menahan penghisap putih tegar.

jellyna 9:16 AM  

jogger, seperti kata-kata chuop, seorang penghisap puting tegar akan memberi alasan, cadangan etc untuk memastikan dia dapat isap puting, kalau letak garam, dia suh basuh jer puting tu, ko nak kata ape? kalau sorok kata ilang, dia suh beli baru?

chuop, aku tak berniat pun wat entry kelakar, sebab memang kelakar semulajadi? hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP