Gadget terbaru

>> 10 April, 2010

Kalau ada anak pompuan yang rambutnye tak bole dibuat skinhead.
Memang kena ada gadget ni.

Biar la jaga cemana pon.
Kalau dah bercampul gaul kat skolah.
Jangan harap dapat elak.

Tergaru-garu kepala sampai rambut jadi serabai.
Bila menggaru melampau-lampau.
Memang kena cek apa ada kat kepala dia tu.
Sekali selak, mak aiii, berkilau-kilauan menda alah tu.

Eiii, geram-geram.
Zasss.
Amik ko.

Tak sangka dah moden rupa paras sikat kutu ni...

Dulu camni la rupa sikat kutu.

Sekali sikat, sekor mak dpt.
Sikat lagi, anak plak.
Sikat lagi, mak sedara plak.
Sikat lagi, kakak sedara.

Ayoyo.
Banyaknyeeee...
Akan ku kerjakan rambut budak Syasya nih.

Oopss.
Abah bebudak pompuan tu pon terlibat sama dalam ini pencarian.
Dia lak yang over.
Hehe.

Coretan: Lenguh tengkuk.

1 komentar:

Mak Ton 12:02 PM  

aaaaa... syasya sudah jangkit....

jal.. li minyak rambut ialng kutu tu... berkesan tau.... aku guna kt anak aku seminggu je udah clear... ngan telur2 skali.... dlm blog aku ada ubat tuh... xhingat lak aku apa nama eh..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP