GLEE

>> 16 April, 2010


Aku teringin nak tengok citer GLEE ni.
Macam best.

From Wikipedia, the free encyclopedia
Glee (TV series)

Glee is an American musical comedy-drama television series that airs on Fox in the United States. It focuses on a high school glee club called "New Directions", at the fictional William McKinley High School in Lima, Ohio. The pilot episode of the show was broadcast after American Idol on May 19, 2009, and the first season began airing on September 9, 2009. On September 21, 2009, Fox officially gave the series a full-season pick-up. Glee aired its mid-season finale on December 9, 2009 and returned from a four-month hiatus on April 13, 2010, picking up the remaining nine episodes of the season.
Macam menarik hati aku.
Hati orang lain aku taktau.

Tapi tu lah.
Pagi aku ingat, petang aku dah lupa.
Bile aku ingat, citer tu pulak takde kat tv.
Ayoyo.

Last sekali aku teringat nak tengok.
Tetibe GLEE dah episod FINALE.
Apakah ini satu cabaran?

Ingat aku paham ke kalau aku tengok citer GLEE sekali tu jer?
Episod terakhir plak tu.
Dah sah sah aku takkan paham kan?
Ni citer bersiri okkk.

Maka.
Dengan itu.
Aku mengharapkan agar ada orang tolong aku donlod citer ni kat Syok.org yang dibanggakan sangat tu.
Harap-harap orang tu baca entry ni.
Pastu esok tolong aku donlod dari 1st episode sampai final episode.

Eh?
GLEE ni kat cenel mana ek?
Ke aku tak subscribe cenel tu?

Iskkk.
GELI la ko ni Jellyna...

Coretan: Gelinyah.

2 komentar:

suhanazainal 7:13 AM  

hmmm...aku lak lain ceritanya. sebelum cite tu start lagi, aku dah terpengaruh ngan iklan dia. tak sabar2 nak tengok dia start tayang. memang ditunggu2 lah. tengok first episode, macam tak berapa nak masuk dalam taste aku kot. aku pun terus tak tengok dah.
tapi aku rase cikgu zeri akan minat kot, sbb cite dia kecikgu-cikguan.

ennie,  3:45 PM  

tgk lah jal.. besh giler... aku dah qatam citer ni.. skrg ni dh giler dgn lagu2 version glee..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP