Liz Claiborne (LC)

>> 16 April, 2010

Dia bukan makcik aku.
Dia ntah makcik sape ntah.
Aku pon taktau.

Tapi.
Aku suka la dengan makcik ni punye design.
Espeseli henbeg ngan wallet dia.

Design bole tahan.
Harga dia pon bole diterima pakai.
Espeseli untuk orang-orang yang tak berapa nak kaya macam aku ni.

Tak berapa nak kaya tapi nak pakai barang ala-ala branded konon.
Haha. Tak sedar diri.

Oleh kerana aku nye wallet dirampok orang dulu tu.
Aku memang macam dah ala-ala kecewa nak pakai wallet mahal-mahal dah.
Ingat nak beli je LV imitation RM35 kat Downtown.

Bengong.
Ingat agaknya orang percaya ke aku mampu pakai LV?
Mesti la tak.
Maka, selepas itu dah tentu-tentu orang akan mengata aku nak pakai LV tapi beli kat Downtown.
Sanggup?

Tetibe terasa insap.
Kensel la beli wallet LV imitation.
Pegi KLCC, skodeng wallet-wallet.
Tetibe nampak LC ada less.
Ye. Standard ler beli time less.

Dah start suka kat logo bentuk ni. Nak kumpul lah. Kat mana nak kutip?

Ikutkan nak wallet merah tapi takde. Rembat je ler memana, alang-alang dah less.

Maka.
Selepas itu.
Saya dengan bangganye berjaya mendapatkan wallet LV LC yang branded tapi dengan harga yang reasonable.

Sekian, time kasih.

Coretan: Nak wristlet ngan sling henbag lak. Mengade.

2 komentar:

rohamia 3:31 PM  

cantek...suke2...suke2

suhanazainal 7:09 AM  

tahniah tahniah! (roha, dapat tengok orang soping pun rase sronok kan? apetah lagi kalo sendiri soping. hehehe...)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP