Beli jugak akhirnye~

>> 12 May, 2010

Sori abahgirls.
Mamagirls tak dapat kontrol perasaan.

Sape suh abahgirls komplen muka mama tak pakai mekap masa videography hari tu?
Abahgirls telah menimbulkan rasa nak sopping mamagirls semula.

Taktau ke wahai abahgirls?
Kan mamagirls takde bedak sebab hengbag kena rampok dulu?
Kan mamagirls takde listik (style Syasya sebut lipstick) sebab hengbag kena rampok dulu?
Sejak tu mamagirls miskin hina.
Tak replace-replace sampai skang seme-seme tu.

Maka.
Oleh kerana ada orang jual barang bodisop murah dalam pesbuk.

Maka.
Mamagirls terpaksa beli.
Demi untuk tidak membiarkan abahgirls terus mengutuk mamagirls tak pakai mekap.

Loose powder: RM40
(Harga kedai: RM63)

Lip gloss: RM30
(Harga kedai: RM45)

Time kasih abahgirls.
Kerana mengingatkan dan menginsapkan.

Coretan: Boleh claim tak?

3 komentar:

Jogger 5:00 PM  

adeshh... cedey plak aku baca entry ko

rohamia 9:13 AM  

hehe keciannye...beli2 jgn tak beli...sementara bodysop harga bepatutan...

Anonymous,  12:05 PM  

kejap je aku pengaruh ko..terus beli..xpe lepas ni aku promote ko lg yg mana best..huhu

~muza

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP