Bestnye kalau dapat Maxi Dress CANTIK

>> 13 May, 2010

Skang ni tengah pesen maxi dress.
Sape-sape pakai pon cun.

Kalau orang tinggi pakai lagi la cun.
Kalau orang tinggi dan kurus pakai lagi la cun.
Kalau orang tinggi, kurus dan cantik pakai lagi la cun.

Ah. Pedulik la kan.
Kalau rasa nak pakai tu, pakai jer.

Nak tunggu tinggi, takkan la boleh tinggi.
Nak tunggu kurus, takkan la kurus sekelip mata.
Nak tunggu cantik, takkan nak wat pembedahan plastik kot sebab nak pakai maxi dress.

Pedulik kan.
Pakai jer.

Tadi missroha kasi link kat aku.
Alamak.
Cecantik sungguh maxi dress yang ado.
Best lah.
Tetibe biasalah, berangan...

Cantiknye~

Black maxi dress - cantik hiasan di dada itu~

Retro - I loike!

Hah ni corak Retro yang cun!

Ye.
Untuk makluman.
Kalau aku dapat baju-baju kat atas tu.
Takde la aku nak pakai begitu saje.
Of cos la pakai inner atau cardigan.

Coretan: Online shopping sampai pening kapla...

1 komentar:

Anonymous,  12:04 PM  

angkat satu jal..aku yg agak berisi pon nampak la skit kurusnya..hehe

~muza

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP