Cekelat DAIM memang sedap

>> 04 May, 2010

Hai lah Daim-daim semua...

Memang sedap kalau dimakan time-time tengah stay up buat keje opis.
Memang sedap kalau badan nanti naik sebab makan cekelat tetengah malam bute.

Eh eh.
Memang sedap betul lah cekelat Daim nih.
Memang sedap betul sampaikan dulu kazen kecik aku 2 orang datang umah.
Abis ilek sebalang penuh Daim yang aku letak atas meja kopi umah aku.
Hilang tak tinggal kesan.

Eh tak.
Ada kesan.
Derang buang pembalut cekelat Daim tu depan pintu umah aku.
Cis. Takpelah.

Aku tak kisah. Makanlah.
Tapi lenkali aku tak letak dah la dalam balang atas meja.
Aku akan letak dalam balang, pastu balang tu simpan dalam lemari je.
Hehehe.

Eh. Memang sedaplah ko ni cekelat.

Ish, cake Daim ni...tempting!

Oh iye.
Sebagai duta tak rasmi IKEA (lama dah tak promote IKEA).
Saya jemput anda seme makan Daim Cake ni kat IKEA Cafe.
Sila lah ye.

Coretan: Sekali sekala je makan...

2 komentar:

jijah,  2:16 PM  

seb baik ari tu dah makan kek daim, giler tak nyesal aku, sbb masa nak pilih tu, nak ke taknak, doktor kate jgn makan cikelat, tapi aku nak jugak, tapi nengokkan rupa mcm tak bes, sekali makan...pergh...mmg marveles.....

nape la aku leh terlupa nak rembat coklat daim yg ada kat umah tu, kan dah terasa2...

suez 3:31 AM  

daim mmg best! (pasan tak dulu eja dia d'aim tapi skrg dah jadi daim?)

teringat dolu2 aku gune gambar kek daim yg sama cam yg ko gune tu sebagai avatar ym, pastu ramai tegur kata tu gamba pizza.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP