Ini saya yang jait

>> 26 May, 2010

Yeah.
Dengan gadget baru tu.
Berjaya jait beberapa jenis menda.

Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas.

Baju kurung pink untuk Syasya.
Baju kurung ini kain tak siap lagi, sebab aritu tersalah jait lipat-lipat dia tu.
Dah bukak, malas nak jait balik.

Baju kurung coklat untuk Muya.
Baju kurung ini pulak leher tak siap, terpotong pendek dia punye pelapik leher tu.
Lom adjust lagi. Nanti lah.
Berjaya jait zip kat belakang, walaupun senget.

Sarung bantal untuk Rumah.
Lebih kain buat langsir bilik, dapat la buat sarung bantal untuk 2 bijik bantal.
Secara kesimpulannya, sarung bantal yang dijait adalah ok.
Tiada kecacatan.

Seluar Bermuda untuk Abah bebudak pompuan.
Dia terlalu mendambakan suar jaitan tailor amatur ni.
Hasilnya suar ini boleh dipakai depan dan belakang.
Ok ape?

Dan.
Secara keseluruhannya.
Kesemua produk ini, tak berjait tepi.
Sebab ni hanya testing jer.
Kalau anta jait tepi, kompem taun depan baru siap.

Ooo lupe nak bagitau.
Ni first time akak time jait seme menda ni...

Sekian, timekasih.

Coretan: Usaha tangga kejayaan!

1 komentar:

muza 12:33 AM  

huhu..usaha tangga kejayaan..selalu praktis..pasti berjaya...tang pinggang tu ada tips utk senang jahit..hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP