Memang sonok ada hobi

>> 24 May, 2010

Seme orang ada hobi.
Hobi aku taip entry dalam blog.
Tapi kalau entry jarang update, tak bole nak kata hobi la kan?
Eh tapi tak kisah la kan.
Kalau dah suka buat tu, tu dah kira hobi la tu kan?

Itu citer hobi buat blog.
Pastu ada lak hobi kumpul magazine.
Tu pon hobi hangat-hangat taik ayam.
Hobi ikut bajet.
Ada bajet ada la, takde bajet takde la.

Antara perkakasan hobi baru

Ni dah hobi lain lak.
Hobi ni pon kena ada bajet gak.
Takde bajet tak boleh jalan.
Paling-paling koman, bajet kena rm10.
Nak beli seme perkakas.
Kang tak siap lak produk.

Port hobi baru

Hmm...
Ada tak hobi yang tak payah guna duit?

Coretan: Kurang masa nak layan hobi.

2 komentar:

Kazaztan Team 8:53 AM  

ada...korek idung...ehehhehe

Mak Ton 9:11 AM  

jal.. mahai x mesen jahet kot nih...
aku ari tuh survey yang SINGER 1200 gitu yg letrik...
ada lagik murah x?? huhuhu....
takot hobi aku nih hangat2 taik ayam plak... so xder la rasa nyesal membeli kalo murah...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP