The new SLR compact

>> 16 May, 2010

Malam tadi tertengok iklan kat tv.
Promote slr compact.
Wau wee!

Compact dah ada slr?
Wau wee!

Terkesima kejap tengok iklan tu.
Terus google carik.
Wau wee!

Best giler.
Adakah perlu bertukar wishlist?
Dari dslr besar tu kepada compat slr?
Senang sikit nak bawak pegi mana-mana.

LUMIX - Ni la camera yg aku tengok kat tv malam tadik. Dah ler kaler merah. Cun giler.

Ini OLYMPUS lak. Ini ke yang Kak Ain citer aritu?


Ini SONY - Boleh tambah lens pepanjang macam dslr yg glamer skang tu...

Setakat ni blom kaji lagi kebolehfungsian compact slr dengan dslr yang hebat tu.
Setakat utk orang-orang amatur macam aku ni, kalau beli yang compact slr ni ok gak per.
Best jugak nih.

Coretan: Teknologi tiada kesudahan...

2 komentar:

catz 9:00 AM  

A'ah adik beradik yang tu la akak kata hari tu, latest model E-PL1 with built in flash, boleh tahan gak mahalnya kan?

Mak Ton 12:09 PM  

ri tuh aku nengok blog rizalman...
dier nye camera dslr compact tanek..
jenama lecia.. skali google harga... huh.. mahal.. hingat kan murah.. mencik je..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP