Play-Doh

>> 05 May, 2010

Nak wat eskem?

Dah 2 kali dah aku belikan budak Syasya ni play-doh.
Memula dulu masa umur dia 2 tahun lebih kot.
Lagi sekali beberapa bulan lepas.

Hish. Syasya nih.
Abis bersepah, berkecai dibuatnya doh tu.

Nak wat beger?

Yang first play-doh dulu ntah mana ntah dah.
Ada acuan ikan, rumpai laut, ape ntah lagi ntah.
Compound dia ada 4 kot?
Abis ilang ntah ke mana....

Yang second ni mama belikan Syasya yang very the simple.
Hanya ada gunting & sebekas play-doh.
Gunting tu bole diterbalikkan untuk dapat pattern gerigi.

Ini paling best ni, akak skerr!

Masa pesan kat Syasya.
Kalau Syasya nak lagi play-doh kaler lain.
Syaratnya, Syasya kena simpan play-doh yang ada leklok.

Ekceli.
Mama yang geram tengok macam-macam jenis acuan play-doh ni.
Terasa diri sendiri lak yang nak main play-doh.
Apekah?
Hehe.

Eh?
Ada Hasbro warehouse sale la.
Amacam? Ada bran??

Coretan: Apa-apa jer yang nak dibeli ye?

1 komentar:

pQ 8:06 AM  

ok ni agak scary.. sbb aku baru nak buat enrty playdoh yg sama tetiba ko buat dulu????? apakah???????????????????????.. cam dah banyk je entry yg aku nak buat tetiba ko buat? koc am bley baca mind aku? ke? ahahah

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP