Toy Story 3 - Superb!

>> 26 June, 2010

Ingat malas nak wat review pasal Toy Story ni.
Sebab mesti semua orang pon dah wat review pasal citer ni.
Tapi tak kira.
Rasa nak luahkan jugak perasaan masa tengok citer ni.
Kena gak.


Toy Story 3 ni citer pasal Andy dah besar dan dah masuk kolej.
Pastu mak Andy suh Andy buat sesuatu dengan mainan-mainan dia.
Woody, Buzz, Mr & Mrs Potato...dan yang lelain...
Sape nak tau citer, tengok lah sendiri yek.

Yang pasti ending citer ni sedih.
Bergenang air mataku. Huhuhu.
Tengok citer katun pon aku boleh bergenang air mata?
Maknanya memang la citer ni best.
The best citer katun yang aku penah tengok ever.

Uwaa..Toy Story dah abis dah.
Babai Woody, Buzz Lightyear, dan kawan-kawan semua...
Mesti rindu dengan korang nanti.
*Tetibe...

Ok.
Haruskah aku beli patung-patung Toy Story ni kat Toys R Us?
Aku macam dah rasa nak jadi fanatik ni.
Camne?


Lego Toy Story?
Kena beli ke ni?


mamajelly: Tapi memang rasa nak beli patung Woody lah.

Read more...

Flock atau Google Chrome?

>> 20 June, 2010

Aiyark!
Lamanye tak update blog kesayangan hamba ini.
Bz lah. Tak banyak masa nak karang ayat.

Keje hakiki melambak-lambak.
Keje part time pon nak wat gak.
Keje umah pon kena wat gak.

*************

Berbalik kepada topik hari ini.
Pasal web browser.

Kat umah pakai web browser Flock.


Kat opis pakai web browser Google Chrome.


Maka.
Yang mana satu agaknya yang best?
Ntah. Dedua pon aku suka.

mamajelly: Dah takde masa nak mengarang ayat?

Read more...

Wuiyo, lamanye...

>> 07 June, 2010

Lama nye tak hapdet blog.
Bz bebeno nampaknye.
Nak citer macam-macam.
Tapi tak sempat nak karang ayat.

Ok lah.
Ni nak citer ni.

Syasya nyanyi lagu ni.

Ibuuuuu, ibuuuuuu, engkaulah ratu hatiku.
Biar ku berdukaaaa, engkau lupakan selaluuuuuu..
Woooo wooo wooo woooo.
????
Apakah lirik yang Syasya nyanyi ni Syasya?
Biar Syasya berduka? Mama lupakan selalu?

Akakakakka.
Mama tak boleh tahan nak gelak lah Syasya.
Mama terpaksa gelak dengar Syasya nyanyi lagu ni.
Terasa tau mama ni Syasya.
Terasa macam mama abaikan Syasya jer.
Haha.

Dah la Syasya.
Pegi tido.
Mama nak fesbuk.

Mama luv Syasya n Muya..muahss!

mamajelly: Hai la anak... (nak tukar trademark lah)

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP