Toy Story 3 - Superb!

>> 26 June, 2010

Ingat malas nak wat review pasal Toy Story ni.
Sebab mesti semua orang pon dah wat review pasal citer ni.
Tapi tak kira.
Rasa nak luahkan jugak perasaan masa tengok citer ni.
Kena gak.


Toy Story 3 ni citer pasal Andy dah besar dan dah masuk kolej.
Pastu mak Andy suh Andy buat sesuatu dengan mainan-mainan dia.
Woody, Buzz, Mr & Mrs Potato...dan yang lelain...
Sape nak tau citer, tengok lah sendiri yek.

Yang pasti ending citer ni sedih.
Bergenang air mataku. Huhuhu.
Tengok citer katun pon aku boleh bergenang air mata?
Maknanya memang la citer ni best.
The best citer katun yang aku penah tengok ever.

Uwaa..Toy Story dah abis dah.
Babai Woody, Buzz Lightyear, dan kawan-kawan semua...
Mesti rindu dengan korang nanti.
*Tetibe...

Ok.
Haruskah aku beli patung-patung Toy Story ni kat Toys R Us?
Aku macam dah rasa nak jadi fanatik ni.
Camne?


Lego Toy Story?
Kena beli ke ni?


mamajelly: Tapi memang rasa nak beli patung Woody lah.

1 komentar:

jijah 1:29 PM  

aku ada Rex the Dinosaur je, tu pon masa mkn mcD zmn muda2 dulu, toy story 1, sampai skrg, jadi mainan bdk2 nih

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP