Bobby Pin

>> 24 July, 2010

Bobby Pin kalau baca kat wikipedia maksudnya ialah sejenis pin rambut.
Ala, sepit yang leper yang ada kedut-kedut kat atas dia tu.
Ala, kalau orang rambut sikit tak boleh pakai sepit tu.
Ala, tau ke tak ni?
Ni haa laa bobby pin.
Dah tau dah?

Tapi.
Cam biasa la.
I bukan nak citer pasal sepit rambut tu.
I nak citer pasal handbag.
Bobby Pin yang I maksudkan ialah handbag.

Kalau sesapa yang suka funky tu boleh la try beli seketul handbag Bobby Pin ni.
(Wah, aku suka handbag tu, so adakah aku funky?)




Ok lah.
Muya dah melalak-lalak dah ni.
Tak focus nak wat review.
Lenkali lah sambung.

mamajelly: Asik-asik berangan...

Read more...

Bubur nasik jer?

>> 19 July, 2010

Abahgirls dah kenyang.

Dah makan pukul 5 petang tadi.
Abahgirls kata masak bubur nasik je la.
Ok. Tak jadi masak nasik ayam.
Masak bubur nasik ayam je lah.

Sori Syasya, Syasya bukan watak utama cerita ni.

Bubur nasik dah siap.
Letak bawang goreng sket, serbuk pepper sket, sesame oil sket.
Nom! Nom! Nom! Kenyang dah.
Melecur lelangit.

mamajelly: Eh eh? Ada orang dah kenyang makan bubur?

Read more...

Cukuplah 2 minggu

>> 17 July, 2010

Ayo.
Cukuplah 2 minggu blog ni bersawang.
Sian betul kat dia..
Tuan dia bz bebeno gamaknye ek?
Ke sebab tuan dia dah ada blog lain?
Maka dengan itu tuan dia hilang fokus?

Hmmm...
Tuan dia pon taktau nak jawab.
Tapi kalau ada masa memang tuan dia nak update blog ni.
Lagipun tadi, laki tuan blog ni mengutuk blog orang lain.
Laki tuan blog kata,"Ish, baik takde blog kalau tak apdet."

Alamak.
Tetibe tuan blog ni terasa.
Cukuplah 2 minggu jer.
Pasni nak apdet blog balik lah.

Inilah sebabnya tuan blog busy...

mamajelly: Kalau ada duit lebih beli la majalah WANITA Ogos 2010. Leh tengok gambar anak-anak tuan blog masuk magazine. :D

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP