Bobby Pin

>> 24 July, 2010

Bobby Pin kalau baca kat wikipedia maksudnya ialah sejenis pin rambut.
Ala, sepit yang leper yang ada kedut-kedut kat atas dia tu.
Ala, kalau orang rambut sikit tak boleh pakai sepit tu.
Ala, tau ke tak ni?
Ni haa laa bobby pin.
Dah tau dah?

Tapi.
Cam biasa la.
I bukan nak citer pasal sepit rambut tu.
I nak citer pasal handbag.
Bobby Pin yang I maksudkan ialah handbag.

Kalau sesapa yang suka funky tu boleh la try beli seketul handbag Bobby Pin ni.
(Wah, aku suka handbag tu, so adakah aku funky?)




Ok lah.
Muya dah melalak-lalak dah ni.
Tak focus nak wat review.
Lenkali lah sambung.

mamajelly: Asik-asik berangan...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP