Muya pun suka tengok katun

>> 08 August, 2010

Ala.
Baru je nak update entry ni.
Sekali tu tengok kat blog abahgirls, dia dah buat entry pasal citer katun gak.
Ah lantak ler. Nak wat gak entry ni.

Katun peberet Muya

Ni citer pasal Muya, bukan citer pasal Syasya.
Nampaknya sorang lagi anak mama dah terjebak dalam dunia pengkatunan.
Abis la lepas ni langsung la takde chance nak tengok cenel lain.
Mesti kena tengok cenel katun, katun & katun.
Syasya katun.
Muya katun.

Muya suka Pororo
(Oopss, kantoi tv kecik)

Takpelah anak-anak.
Tengok je lah katun tu.
Tengoklah.
Mama online guna internet je lah nampaknya.

mamajelly: Apa saja untukmu.




Read more...

Gila Najjah

>> 03 August, 2010

Orang tanya ape tu.
Trend tudung Syria?
Hari tu, masa cik Roha tunjuk aku gambar orang pakai tudung Syria.
Aku kata aku tak minat.
Ye ler. Sebab yang menggayakannye tak cantik.
Cemana aku nak tergoda?

Pastu.
Opismate beli lak tudung Najjah.
Dia suruh try, aku kata muka aku tak sesuai.
Dia pon kata, takpe lah.

Pastu ntah camne ntah.
Ada orang LIKE Najjah Muslimah kat facebook.
Aku pon sebok-sebok la nak LIKE jugak.
Saja nak skodeng apa yang ada.
Memang hobi.


Alamak.
Nape cam cantik?
Cam tergoda plak bila tengok derang-derang tu pakai.
Nak try la beli seketul.


Ok. Aku pon beli la kaler Mid Grey macam Faradiba tu pakai...
Eh eh. Cam best lak.
Cam sesuai lak aku pakai (dengan nada perah santan).

Muya pon kagum ngan mama dia...

So. Skang ni aku dah beli beberapa kaler tudung Najjah.
Dan sampai skang aku masih gile nak beli lagi.
(Macam mana orang gile tudung Ariani, macam tu la aku gile Najjah)
Sangat poyo.

Cuba tengok lak jubah Najjah ni.
Adakah anda suka?
Tak suka?
Takpelah. Saya suka.


Ye.
Saya fanatik Najjah.
Nak wat cane.
Asben saya pon suka saya pakai Najjah.
Tu pasal saya nak beli lagi.
Sedang memakai Najjah Brown with Red Inner
(tang kulit muka tu tolong beli set muka yek, kasi berseri)

mamajelly: Hobi.

Read more...

Tipu je lah tu

>> 02 August, 2010


Ceh. Konon kata dah insap nak update blog selalu.
Tapi tak pon?
Tipu je lah tu.

Dalam kepala otak nak citer macam-macam.
Tapi bila sign in jer, terus klik kat blog lagi satu tu.
Update entry kat dalam tu.
Lelama lupa dah nak taip entry apa kat blog ni.
Sian...

Apapun.
Skang ni tuan blog ni tengah layan soundtrack GLEE.
(Ye, saya tau GLEE dah lama tayang kat Star World. Saya baru tengok sebab saya baru langgan balik Variety. Tapi kat NTV7 pon ada kan? Eh betul ke?)

Best-best ...

Yang ni biasa-biasa jer..boring sket..

Lagu Madonna la, dah tajuk pon Madonna.

Yang ni lom sempat donlod lagi. Tengok kat youtube jer..

Tapi ada jer yang tak minat GLEE. Ye.
Citarasa lain-lain.
Yang penting, kita ENJOYYY!

mamajelly: Ok. Nak pegi makan ciskek.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP