Gila Najjah

>> 03 August, 2010

Orang tanya ape tu.
Trend tudung Syria?
Hari tu, masa cik Roha tunjuk aku gambar orang pakai tudung Syria.
Aku kata aku tak minat.
Ye ler. Sebab yang menggayakannye tak cantik.
Cemana aku nak tergoda?

Pastu.
Opismate beli lak tudung Najjah.
Dia suruh try, aku kata muka aku tak sesuai.
Dia pon kata, takpe lah.

Pastu ntah camne ntah.
Ada orang LIKE Najjah Muslimah kat facebook.
Aku pon sebok-sebok la nak LIKE jugak.
Saja nak skodeng apa yang ada.
Memang hobi.


Alamak.
Nape cam cantik?
Cam tergoda plak bila tengok derang-derang tu pakai.
Nak try la beli seketul.


Ok. Aku pon beli la kaler Mid Grey macam Faradiba tu pakai...
Eh eh. Cam best lak.
Cam sesuai lak aku pakai (dengan nada perah santan).

Muya pon kagum ngan mama dia...

So. Skang ni aku dah beli beberapa kaler tudung Najjah.
Dan sampai skang aku masih gile nak beli lagi.
(Macam mana orang gile tudung Ariani, macam tu la aku gile Najjah)
Sangat poyo.

Cuba tengok lak jubah Najjah ni.
Adakah anda suka?
Tak suka?
Takpelah. Saya suka.


Ye.
Saya fanatik Najjah.
Nak wat cane.
Asben saya pon suka saya pakai Najjah.
Tu pasal saya nak beli lagi.
Sedang memakai Najjah Brown with Red Inner
(tang kulit muka tu tolong beli set muka yek, kasi berseri)

mamajelly: Hobi.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP