Muya pun suka tengok katun

>> 08 August, 2010

Ala.
Baru je nak update entry ni.
Sekali tu tengok kat blog abahgirls, dia dah buat entry pasal citer katun gak.
Ah lantak ler. Nak wat gak entry ni.

Katun peberet Muya

Ni citer pasal Muya, bukan citer pasal Syasya.
Nampaknya sorang lagi anak mama dah terjebak dalam dunia pengkatunan.
Abis la lepas ni langsung la takde chance nak tengok cenel lain.
Mesti kena tengok cenel katun, katun & katun.
Syasya katun.
Muya katun.

Muya suka Pororo
(Oopss, kantoi tv kecik)

Takpelah anak-anak.
Tengok je lah katun tu.
Tengoklah.
Mama online guna internet je lah nampaknya.

mamajelly: Apa saja untukmu.




2 komentar:

Anonymous,  10:38 AM  

sbnrnya..takpe la anakku takpe la..mama lg suka ber fesbuk..hahaha

Anonymous,  12:59 PM  

poro..poro..pororo..
krong2x..

heh..situasi dimana mak pun kna hafal..kan

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP