Tipu je lah tu

>> 02 August, 2010


Ceh. Konon kata dah insap nak update blog selalu.
Tapi tak pon?
Tipu je lah tu.

Dalam kepala otak nak citer macam-macam.
Tapi bila sign in jer, terus klik kat blog lagi satu tu.
Update entry kat dalam tu.
Lelama lupa dah nak taip entry apa kat blog ni.
Sian...

Apapun.
Skang ni tuan blog ni tengah layan soundtrack GLEE.
(Ye, saya tau GLEE dah lama tayang kat Star World. Saya baru tengok sebab saya baru langgan balik Variety. Tapi kat NTV7 pon ada kan? Eh betul ke?)

Best-best ...

Yang ni biasa-biasa jer..boring sket..

Lagu Madonna la, dah tajuk pon Madonna.

Yang ni lom sempat donlod lagi. Tengok kat youtube jer..

Tapi ada jer yang tak minat GLEE. Ye.
Citarasa lain-lain.
Yang penting, kita ENJOYYY!

mamajelly: Ok. Nak pegi makan ciskek.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP