Makan kat Red Wok, Bangi

>> 29 October, 2010

Pertama kali makan masa bulan pose.
Dengan opismet semua.
Buka pose reramai.

Sebelum pegi tu dah skodeng website Red Wok.
Alamak aiii.
Menggiurkan sungguh la.

Sebab aku memang suka stimbot.
Tak kisah la yang cocok-cocok tepi jalan ke.
Yang kedai ada kuah ke macam Johnny's.
Yongtaufu sup ke. Yongtaufu biasa ke.
Semua yang macam tu memang aku tergila-gilakan.


2 kali pegi.
2 kali melantak sizzling stimbot.
Gilakan kupang.
Banyak gile binatang yang ada kat situ.
Pilih jer apa binatang ko nak.
Memang ada kat situ.
Ketam, kupang, kepah, udang, sotong kembang, sotong basah, daging kambing, daging ayam, daging lembu, isi ikan, apa lagi binatang yang aku tak sebut ek?

Masa 2nd time makan kat Red Wok.
Kitaorang try sup tomyam dia.
Hmm. Macam tomyam Adabi jer.
Tak best.
Best lagi sup ayam.
Leh campur dengan sos dia yang 2 jenis tu.
Lagi lahzat.



Pasni.
Kalau pegi lagi, nak try ala carte pulak la.
Macam terliur dengan buttered fish seperti di atas.
Menjejes air liur...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP