Syasya kena make over

>> 07 November, 2010

Masuk ni dah berapa kali Syasya wat make over.
Macam-macam style rambut yang pendek-pendek dah buat.
Macam-macam sebab kenapa rambut Syasya kena potong.

Dulu masa kecik, sebab kulit kepala Syasya macam ada keruping.
Skang ni dah besar, kutu la pulak.

Nampaknya Syasya memang takkan merasa la nak berambut panjang mayang mengurai.
Esok kalau Syasya dah besar, pandai jaga rambut.
Syasya bela la sendiri rambut panjang yek.

Kali ni memang pendek habis.
Dah tak ayu langsung dah.
Takpe. Rambut Syasya cepat panjang.
Bulan depan panjang la tu.

Mama ingat Muya ni mama nak try kasi rambut panjang plak.
Muya pon nampak girlish walaupon dia macam ganas.
Pakai sepit rambut pon tak bukak-bukak.
Tak macam Syasya masa kecik dulu.
Boleh yek Muya?

2 komentar:

liza 9:29 PM  

kesian dier rambut pendek...ko pakaikan cap kasi comel skit...tapib takpe kecik lagi takpun ko ltk sepit jer

justlin i know 7:33 PM  

pendeknya rambut syasya..
betol gak, syasya x suke pakai2 sepit tuh sume, kurang girlish la.. haha
muya nanti kasi rambut panjang2

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP