Ugliest Living Room

>> 07 November, 2010

Petang tadi tengok rancangan America's Ugliest Living Room.
Tetibe jer terasa hati pulak tengok rancangan tu.
Macam sama jer rumah ugly yang kena make over tu dengan rumah aku.
Ish ish ish.

Terus terfikir takde orang ke nak yang make over living room umah aku?
Kalau la aku dapat make over, aku nak mintak tolong divide kan rumah aku kepada bahagian tengok tv dan ruang makan.
Rumah aku ni hall 4 segi jer, kecik pulak tu.
Cemana agaknya kalau dibahagikan 2 ek?
Nak tau gak keterelan peng'make over' itu.

Pastu terus la mula berangan-angan (habit).
Nak buat langsir baru, nak cat dinding kaler baru, nak tukar chandelier baru, sofa baru...
Pendek kata nak semua baru lah, senang citer.

Rumah yang sekali sekala jer kemas.
Kemas 1 kali.
Sepah 80 kali.


0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP