Pengaruh The Kardashians

>> 14 December, 2010

Aku memang suka tengok The Kardashians.
Derang ni mengada-ngada jer sebenarnya.
Tapi aku suka.

Oleh kerana suka sangat tengok derang ni.
Maka aku pon terpengaruh dengan derang gak.
Bukan terpengaruh dengan perangai ok.

Perangai derang macam haram.
Tak sesuai nak ditiru.
Dengan mak bapak pon selamba-selamba siram air.
(Biasalah anak omputih).
Gile la nak buat kat bapak aku macam tu.
Mati aku kena siram balik.
Bukan kena siram jer kot, kena rebus terus.

Pompuan Kardashians ni suka pakai baju kaler itam.
Tengok gambar-gambar derang kat bawah ni.




Maka.
Kerana terpengaruh.
Anak aku pon aku nak jadikan macam pompuan-pompuan Kardashians ni.

Taraaa!

Keh Keh Keh!

1 komentar:

justlin i know 6:19 PM  

apaaaaaaaa? simbah air kat abah?
nak matiiii? hahahahha

btw, suka lah all-black theme tu. cantek2!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP