Abah down bila...

>> 26 January, 2011

Syasya bercerita pasal kawan-kawan dia yang kat taska.

Syasya: Kete Alphard ada tv kan?
Abah: Haa? Siapa ada kete Alphard?
Syasya: Insyirah.. Izzati...
Abah: Ok. Abah down.

Hahaha..

6 komentar:

jijah 9:49 AM  

kete ko ada tv tak jal?
kalau takde
mungkin dia minta ko beli tv

tapi..
kalau ada tv
maksudnya..
dia mmg mintak korang beli alphard

eh..apsal aku tulis style mcm ko heh?

jellynajal 9:56 AM  

ahaha, tergelak aku baca komen last ko tu jijah.
anyway kete kitaorg mmg takde tv.. kalau setakat kancil tu mcm tak sesuai jer nak ada tv, tunggu lah kitaorg beli alphard nanti. baru la pasang tv. hmm. bile tu ek?

jijah 11:27 AM  

ko ni pencetus idea la jal...
ko dah boost aku nyer momentum nak blogging semula

anatara pencetusnya..
kat opis takleh nak berfesbuk
hwaaaaa

jellynajal 11:31 AM  

kannnnnnn??
ekceli aku rasa kesian kat orang-orang yang takleh bukak pesbuk kat opis, tu pasal aku rasa nak blogging semula. aku terlalu fanatic kat fb sangat dulu sampai blog aku terabai.

eh aku ni perasan jer kan ada orang nak baca blog aku ni.
tapi, ko sorang yang baca pon aku dah suka hati dah.
hehehe.

jijah 12:34 PM  

hahahahha
tula kan..sku stop blogging pon, kononnya nak share cerita kat fb jer

tapi feel dia lain la kan..

betul la jal, wpun bbrp org je yg baca, mmg rasa suka hati la sangat2

jellynajal 2:01 PM  

alamak, takde button LIKE la nak like komen ko ni jijah. hehehe.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP