Classic Ray-Ban Aviator

>> 12 January, 2011


Cermin mata ini diberi nama Aviator kerana bentuknya macam goggle pilot yang bawak kapal terbang. Pastu company Ray-Ban memang jual cermin mata ni kat tentera laut dan tentera darat. Tu pasal nama dia Aviator.

Skang ni artis-artis semua pakai style Ray-Ban Aviator ni.
Contohnya macam...

Brangellina

Jennifer Aniston (yang lagi 2 orang tu tetibe aku tak kenal)

Artis Mesia lak...

Heliza Helmi

Nora

Dan juga...

Jellyna Jal
(Muahahaha)

6 komentar:

Kazaztan Team 3:10 PM  

artis last tu tak leh blah...wakakkakka

rohamia 8:49 AM  

eceh setaraf artis gitu...hehe....terasa tempiasnye...bekawan ngan artis

jijah,  9:29 AM  

i like ....
mmg terbaek la jal..

kenapa blog takleh like mcm fesbuk jugak???

jellynajal 9:32 AM  

hehehe. boleh letak button like facebook kat sini, tapi aku yang tak reti. nanti aku try godek, ko leh like entry aku selalu ek? ngeh ngeh ngeh..

jellynajal 10:21 AM  

kak zai,
lalalalala. :D

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP