Cuti-Cuti Company

>> 20 January, 2011

Lama betul rasanya tak pegi bercuti.
Rasanya lepas Muya ada, memang tak pegi bercuti dah.

Syasya pon sampai dah ada dialog feveret dia.
Start jer kete nak pegi memana, Syasya tanya: "Kita tido sana ke?"
Errr.. Padahal masa tu on the way nak pegi Mines jer.
Eh, bersalah betul rasanya diri ini.

Pastu tetibe opis lak plan company vacation untuk semua staf.
Yeay! Percutian free nampaknya ni.
Time kasih bos.
Termakbul gak impian Syasya nak tido 'sana'.
Hahaha.

Dekat jer percutian kitaorang ni.
Kat Port Dickson jer.
Elok la tu, dekat senang sikit.
Dah ada kuarga besar memang leceh nak pegi jejauh angkut barang banyak-banyak.

Kat Avillion Admiral Cove

Kenapa nangis Muya? Nak suh orang urut kat belakang tu ek?

Aktiviti wajib kalau ada anak.

Mandi pantai pon wajib gak la.

BBQ session di malam hari.

Kitaorang sangat menghargai percutian ini.
Walaupun Syasya demam masa tu.
Walaupun kitaorang cam selalu jer takde* di tempat kejadian.

Time kasih sekali lagi.

*Sebenarnya kitaorang tertunggu-tunggu panggilan/sms darimu, darimu dan darimu.

2 komentar:

suez 8:22 PM  

antara hotel tercantek pernah pegi. kan?
udang situ sedap. fresh sgt. antara lauk paling diingati kat otel.
tapi ade gak pengalaman sakit perut kat situ. semua yg ada pun sakit perut gak lepas makan situ. tapi takpela, sepanjang 5 ari duduk situ, sekali je food poisoning. hehe.

jellynajal 11:51 AM  

alamak sue, kitaorang dpt makan untuk bekfes jer.. bekfes takde udang pon.

tapi hotel memang cantik, nyaman jer rasanye, terus rasa nak renovate bilik dengan bilik air rumah kitorang jadi macam kat avillion.. lalalala...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP