OK Karaoke MTV

>> 30 January, 2011

Tak dapat layan karoke kat Green Box.
Layan karoke kat umah pon jadi lah.

Cenel 713. Pukul berapa? Ntah?
Nasib-nasib jer terbukak, pastu ada.


Tetibe ada pulak lagu Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing.
Tetibe abah & mama pon menyanyi la mengikut lirik dalam tv.
Stended karoke la kan.
Walau dah hafal lagu, tapi kalau karoke jer memang kena tengok lirik lagu yang kuar kat tv.

Bila abah & mama terjerit-jerit nyanyi lagu Aerosmith tu.
Syasya senyum-senyum tengok abah & mama.
Mama tengok Muya.
Muya pon senyum-senyum jugak tengok abah & mama menyanyi.

Syasya tu senyum kalau orang menyanyi sebab dia tak sangka orang tau lagu tu.
Kira macam kagum la.

Muya pulak senyum kenapa ek?
Tak penah tengok abah & mama menyanyi yo-yo on ye, Muya?
Hehehe.

Sori la Muya.
Mama malas dah sekarang nak bawak anak-anak pegi pusat karoke.
Sebab sekarang ni gejala penyakit bersepah-sepah.
Kita karoke kat rumah jer ye Muya?

2 komentar:

jijah 2:58 PM  

713 eh...nak kena tekan nih
ala..tak amek la packages variety
takleh la nak karok
:(

dulu masa beli dvd player, dia kata ada free gift microfon, tapi takde stok, sampai ke sudah kami tak amik2 mic tu

dan..sampai ke sudah juga, kami karok tanpa mic dn lirik kat tv

mmg hebat bila kita nyanyi depan budak2 ni, nyanyi lagu yg diorang tak penah dengar

lalu mrk seperti sedang menonton 'karok idol' melihatkan kesungguhan dan kehebatan mak ayah nyer nyanyi dengan penuh perasaan, mmg sampai la feel lagu tu (agaknye)

jellynajal 9:14 PM  

jijah,
ko buatkan aku tersenyum membaca komen ko ini.
tang cerita kelakar, tang cara komen pon kelakar.
rasa macam ko buat entry dalam blog aku pulak.
akakaka.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP