Steamboat Antarabangsa Vs Red Wok

>> 13 January, 2011

Steamboat Antarabangsa

Feeling makan Steamboat Antarabangsa adalah tak sama langsung macam makan kat Red Wok.

Steamboat Antarabangsa: Kedai kecik, sempit.
Red Wok: Kedai sangat besar, luas.

Steamboat Antarabangsa: Binatang tak banyak pilihan.
Red Wok: Binatang adalah sangat banyak.

Steamboat Antarabangsa: Sos biasa macam sos yongtaufu. Beli kat pasar malam pon boleh.
Red Wok: Sos adalah spesel.

Steamboat Antarabangsa: RM25 per head.
Red Wok: RM30 per head.

Steamboat Antarabangsa: Ada Chocolate Fountain.
Red Wok: Takde Choc Fountain tapi ada makanan sampingan yang banyak.

Steamboat Antarabangsa: Ada peti aiskrim tapi takde aiskrim di dalamnya. Orang yang pegi beli aiskrim tak balik lagi. (Pengakuan sebenar pekerja SA)
Red Wok: Ada peti aiskrim dan ada aiskrim di dalamnya yang pelbagai perisa dan dah habis derang refill. Rajin orang yang pegi beli aiskrim tu kan?

Red Wok

Kesimpulannya...

Steamboat Antarabangsa: 1 kali pegi & takkan pegi lagi.
Red Wok: 3 kali pegi & akan pegi lagi.

3 komentar:

Anonymous,  10:48 PM  

Terima kasih di atas komen anda. Kami akan perbaiki demi kepuasan pelanggan setanding harga yg dibayar.

jellynajal 8:00 AM  

err.. yang komen ni Steamboat Antarabangsa ke Red Wok?

suez 11:24 AM  

anonymous:
saya suka komen dan effort anda. semoga jadi lagi bagus dan kami semua lagi seronok sbb ada byk pilihan restoran yg best2.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP