Trend Diaper Cakes

>> 30 January, 2011

Pandai orang meniaga kan.

Macam-macam produk derang invent.
Kreatip sungguh.

Katak Theme

Skang ni kalau ada orang bersalin, pastu takde idea nak kasi hadiah.
Leh kasi hadiah Diaper Cake.
Comel sangat.
Kalau sendiri rasa pandai buat.
Ha sila buat la sendiri.

Diaper Cake ni pon selalu orang guna bila time Baby Shower Party.
Aku tak pernah join, atau buat Baby Shower Party.
Hmmm... Takde orang nak jemput I ke Baby Shower Party korang?
Lalalalala.

Pink Bear Ballerina Theme

Selalunya...
Dalam Diaper Cake tu ada beberapa keping diapers, baju, bib, mittens & booties, mainan, atau suka ati la nak letak apa.
Janji bila ko design, menda-menda tu semua jadi bentuk cake.
Yang penting bahan utama yang perlu ada opkos la DIAPERS.
Dah nama dia pun Diaper Cake kan?
Ngeh ngeh ngeh.

Nak style munge-munge pon boleh.

Kalau rasa bajet ciput.
Leh beli Mini Diaper Cake.
Macam gambar kat bawah ni.

Comel. :)

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP