Oh Kecewa!

>> 18 March, 2011

Alamak.
Baru lepas berborak-borak dengan incik wahdi.
Dia kata Day Bed Ikea idamannya yang juga idamanku dah discontinue!

Suka sangat yang kaler putih ni.


Oh no no no!
Ingatkan nak beli Day Bed ni letak dalam bilik Syasya Muya.
Boleh la siang dijadikan sofa.
Malam dijadikan katil.
(Tapi sorang je la boleh tido atas tu yek.)

Alahai.
Kompunan terkonang juo.
Nyesal tak beli time ada dulu.
Standard la kan suka tangguh-tangguh.
Ha kan padan muka.
Terus tak dapat langsung.

Baru berangan nak susun bantal kecit-kecit cani nanti.

Kalau letak dalam bilik tetamu pon best.
(Eh, ada ke bilik tetamu? Haha)

Ish.
Semua menda nak beli la gamaknye.

2 komentar:

rohamia 12:32 PM  

gile aku mmg suka bed day nie...asik berangan yg warna putih tuh...tiap kali pi ikea mesti terkenang...patut la dh pupus dr cataloque...rupenye mmg dh xde..huhu..kecewa

jellynajal 11:57 PM  

roha,
aku memang tau ko suka gile kat daybed ni. aku cakap ngan incik farhad ko pon suka gak. sampai ke sudah pon ko tak dpt kan? sian kita.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP