Anna Sui

>> 07 April, 2011


Tak tak.
Bukan nak beli.

Suka design casing barang mekap dia jer.
Kalau lalu kat area tempat jual mekap.
Mesti skodeng Anna Sui nye counter.
Kalau baca mag, mesti belek page yang ada iklan dia.

I laik konsep warna hitam dengan bentuk munge rose yang dia pakai.


Rasa macam nak beli jer seketul yang mana-mana.
Wat kenang-kenangan.
Eh, tadi kata bukan nak beli?

Dapat sikat ni jer pon ok gak kan?

Oh lupa. Aku ada coin purse Anna Sui ni.
RM30 kot? (Sah-sah la imi kan?)
Sume orang kat opis lama aku ada menda ni. Ngeh3x.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP