Canon LEGRIA HF G10

>> 15 April, 2011

Ha!
Selain daripada gambar yang cantik.
Saya juga sukakan video yang cantik ala-ala cinematography.
Ala yang style skang tu.
Kalau tengok AF9 skang, derang pon dah wat rakaman video style gitu.
(Kalau tengok la kan. Aku selalunya 'tertengok' jer.)

Dulu masa beli si Blackie.
Saya sebenarnya ingatkan si Blackie ada function video.
Sekali bile dah beli.
Rupa-rupanye takde.
Ye la. Dah tu murahhh! (Sindri mau ingat lor.)

Tetibe kan.
Nampak dalam sokabar gambar ni.


Alamak cam best.
Nampak macam ada lens besau kat depan dia tu.
Adakah kamera video ini boleh menjadikan scene yang di ambil tu ada *bokeh macam style jaman sekarang itu?
Kalau betul ada.
Saya ingat nak masukkan dalam wishlist saya la.

Tapi nak tunaikan tu taktau la bile kan?.
Yang ado tu pon ntah bile tahun nak dapat ye.
**Mode: Malu.**

Tapi tu la.
Sayasukaberangan.com.

Ha nak tau bokeh tu apo.
Yang blur kat belakang berkaca-kaca tu la *BOKEH namanye.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP