Hejadi saya yang ke 23

>> 09 May, 2011

Eh eh.
Muda lagi saya ni rupanye.
Baru 23 tahun.
Patutlah tak payah pakai produk kecantikan.
(Tangan di dada, mata ke atas.)

Sempena hejadi yang ke 23 ni.
Abah bebudak pompuan belanja saya makan kat Seoul Garden.
Ye la.
Kitaorang kan suka makan stimbot.

Seoul Garden paling dekat ialah yang kat Plaza Pantai, Kerinchi.
Masuk-masuk jer.
Erk. Sempit nye?
Walaupun namanya Korean tapi orang yang makan dalam tu semuanya Melayuan.

First impression, alamak kenapa kedai ni macam ni?
Dalam website apesal cantik jer?
Ok. Aku salah pilih tempat gamaknya.
Yang dalam gambar tu agaknya cawangan lain, kot?

Tengok gambar udang jer, makcik dah terliur.

Mari kita teruskan memakan stimbot itu.

Tempat menggeril build-in.

Asben birthday girl menelaah binatang. 
Pinggan mangkuk agak tak kelas. Macam makan kat kedai seafood cina PD jer?

Oh besday girl yang muda lagik. :D


Anak besday girl yang no.1.


Anak besday girl yang no.2.

Time kasih abah bebudak pompuan kerana belanja besday girl.
Moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur oleh-Nya.
Amin amin ya Allah.

Oh lupa.
Kalau teringin nak makan kat cawangan Plaza Pantai ni.
Sila bawak baju, tudung spare kalau lepas makan rasa nak berjalan.
Kuar kedai jer sume bau asap geril.
Lalalala.

4 komentar:

Kazaztan Team 9:52 AM  

eppie besday ke "23"

Sarah Mokhtar 2:31 PM  

Jauh beza umor Jal ngn Zeri ek..kire u kawen muda remaja la ek..abis skolah..muahahaha..

syanaim 1:52 PM  

::happy bufday kak jall-opss muda nya..:)..::

read quran 8:16 AM  

the baby pics are sooooo cuteeee, thanks for sharing

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP