Sebulan satu

>> 20 June, 2011

Nampaknya.
Entry saya akan timbul sebulan satu jer kot.
Sorry peminat-peminat yang menyayangi diri ini.
Dan merindui diri ini.
(Perasannye?)

Apa nak citer ek?
Banyak nak citer tapi dah lupa apa nak citer.
Bz sangat lah konsepnye kan?

Banyak menda nak kena buat skang ni.
Termasuklah lipat kain 8 tan.
(Eh, ini cerita basi 80 minggu dulu.)

Ok. Cerita terkini.
Saya dah LIKE page Aaron Aziz.
Muahaha.

Kecoh betul ko dengan AA ni yek?
Ish. Tak sangka la aku terminat dia plak.
Dulu tak minat pon.
Kes citer Nora Elena kat TV3 yang sume orang gila-gila kan tu lah.
Ish. Citer tu buat aku senyum sorang-sorang hari tu.
Mencilah.


Ye.
Nampaknya abah bebudak pompuan pon dah banyak kali cuba nak tukar nama.
Memula nak tukar Seth Tan.
Skang ni dia nak tukar Irfan Ikmal pulak.
Lalalala...

Read more...

Abandoned

>> 04 June, 2011

Siannye ko ni blog.
Lama betul dah ko sunyi kan?
Tuan ko bz sangat skang ni.
Dok bz fokus kat blog dia yang ada banyak baju kurung bebudak tu.

Siannya ko ni blog.
Padahal ko jugak yang penah kasi income kat tuan ko sebanyak RM100++.
Dah abis dah pun duit tu.

Ok lah.
Nanti ada masa tuan blog apdet lagi.
Kalau ada masa lah ye.
Kalau takde masa, tunggu bulan depan baru apdet.

Bye blog pertama ku.

Owh. Sempat lagi nak enterprem produk terkini dari The Jellikids
Jemputlah tengok yang mana tak sold out lagi. 
Eh, macam eksen jer ayat? 

Ye la. Kang aku cakap "Jemputlah tengok baju kurung yang ada." 
Nanti ada orang komplen, "Macam mana nak tengok? Semua dah sold out?"(Pengalaman sebenar yek.)

Ni aku cakap "Jemputlah tengok yang mana tak sold out." 
Mesti ada yang kata, "Euw, berlagaknye."

Apa-apalah labu sayong. 
Susah nak puaskan hati semua worang. 

Eh. 
Apesal ko emo, makcik? 
Hehe.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP