Abandoned

>> 04 June, 2011

Siannye ko ni blog.
Lama betul dah ko sunyi kan?
Tuan ko bz sangat skang ni.
Dok bz fokus kat blog dia yang ada banyak baju kurung bebudak tu.

Siannya ko ni blog.
Padahal ko jugak yang penah kasi income kat tuan ko sebanyak RM100++.
Dah abis dah pun duit tu.

Ok lah.
Nanti ada masa tuan blog apdet lagi.
Kalau ada masa lah ye.
Kalau takde masa, tunggu bulan depan baru apdet.

Bye blog pertama ku.

Owh. Sempat lagi nak enterprem produk terkini dari The Jellikids
Jemputlah tengok yang mana tak sold out lagi. 
Eh, macam eksen jer ayat? 

Ye la. Kang aku cakap "Jemputlah tengok baju kurung yang ada." 
Nanti ada orang komplen, "Macam mana nak tengok? Semua dah sold out?"(Pengalaman sebenar yek.)

Ni aku cakap "Jemputlah tengok yang mana tak sold out." 
Mesti ada yang kata, "Euw, berlagaknye."

Apa-apalah labu sayong. 
Susah nak puaskan hati semua worang. 

Eh. 
Apesal ko emo, makcik? 
Hehe.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP