Sebulan satu

>> 20 June, 2011

Nampaknya.
Entry saya akan timbul sebulan satu jer kot.
Sorry peminat-peminat yang menyayangi diri ini.
Dan merindui diri ini.
(Perasannye?)

Apa nak citer ek?
Banyak nak citer tapi dah lupa apa nak citer.
Bz sangat lah konsepnye kan?

Banyak menda nak kena buat skang ni.
Termasuklah lipat kain 8 tan.
(Eh, ini cerita basi 80 minggu dulu.)

Ok. Cerita terkini.
Saya dah LIKE page Aaron Aziz.
Muahaha.

Kecoh betul ko dengan AA ni yek?
Ish. Tak sangka la aku terminat dia plak.
Dulu tak minat pon.
Kes citer Nora Elena kat TV3 yang sume orang gila-gila kan tu lah.
Ish. Citer tu buat aku senyum sorang-sorang hari tu.
Mencilah.


Ye.
Nampaknya abah bebudak pompuan pon dah banyak kali cuba nak tukar nama.
Memula nak tukar Seth Tan.
Skang ni dia nak tukar Irfan Ikmal pulak.
Lalalala...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP