Handbag Merah

>> 23 July, 2011

Lama dah aku tak wat entry berangan.
Tetibe tengok gambar member aku kepit handbag merah kat ketiak.
Tetibe je rasa nak berangan tengok gambar handbag merah.
Sambil berangan kepit handbag merah kat ketiak jugak.


Lawa lak COACH ni sebab padanan warna merah dan juga purple. I loikee!


Ha yang ni MULBERRY, dah lama aku ngidam nak handbag pattern camni. Ala-ala bag bungkus kain.

Yang ni lak DKNY. Lawa kalau ikat scarf lembut kat tepi tali pemegang dia tu. Design handbag ni bese-bese jer. Tapi aku suka tang kulit croco tu.


Ini GUESS. Sekali sekala pakai handbag stripey cun gak per. 
Aku kan kuda belanggg. (Time kasih *Cikgu Ryan kerana gelarkan saya nama ini. Memang saya suka belang-belanggg.)

Ok.
Puas hati dapat mengamalkan tabiat lama ni.

*Cikgu Ryan: Cikgu kelas masa darjah 6. Dia anti dengan aku sebab suka sangat kuar time kelas pegi bersukan. Tu yang dia panggil aku KUDA BELANG. Tapi cikgu, saya juga salah seorang best student kat sekolah kan? :)

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP