Wajahku Kulitku

>> 03 November, 2011

Wah wah.
Tajuk macam Nouvelas Visage plak.
(Betul ke eja tu?)

Ingat nak beli produk wajah baru.
Dulu penah citer nak menerai Olay Regenerist.
Sila baca di sini.

Sekali tu terbaca lak member akak ni pon pakai Regenerist ni.
Asben dia kata wajah dia halus mulus.
Yak aww aww.
Kalau dah laki dia kata gitu.
Seharusnya kena percaya.
Ko ingat aku tak tergoda kak bedah?
Boleh baca testimoni dia di sini.


Eh.
Nak tanya sket.
(Motif tanya dalam entry?)
Olay Regenerist tu memang ada 3 core produk je ek?
Selalu kan ada 4 sekawan.
Pencuci muka, toner, krim siang & krim malam.
Ceciter ceciter.

Sambil-sambil tu.
Akak ada gak pegi skodeng kat kedai kecantikan feberet akak.
Akak carik bekas warna gold.
Rupanya ntah bila tahun akak sevey.
Bekas kaler gold tu dah tak wujud.
Skang yang wujud kaler merah.

Wah. Merah lagi?
Asal tua je kena guna warna merah?
Tua je merah, merah je tua?

Wahhhh! Tanteknye kaler merah diaaaaa....

RM109 sahaje. (Apa macam?)

Eh nyonya bodisop.
Ape pasat itu hari, wa tanya lu kata takde itu essential kit?
Ini wa tengok dalam website ada saja mehhh. 
Lu takmo jual sama wa ka?
Lu suruh wa beli itu busat punya terus ka? 
Haiyaa!

3 komentar:

suez 8:54 AM  

aku dah late 20s ni baru start pakai olay total effects sahaja. tu pon sbb terpengaruh ngan roha masa kat mara 4 tahun lepas. kalau tidak, mungkin aku masih selamba tak pakai apa2 produk. tp skrg pun sedang berfikir2 nak pakai produk yg ade set2 cenggini. tapi rajinkah aku?

ps: kwn ko ke emiralisa tu? aku suke dia.

jellynajal 5:30 PM  

sue, ko lom masuk 30's lagi ek? tapi ko tak pakai one set pon kulit ko ok jer aku tgk.. tapi kalau pakai lagi ok la kot?

p/s: a'ah, kawan aku. mesti dia suke ko suke dia. hehe.

MakcikAnak3 9:43 PM  

alamak malunya 'ps' tu..haha
hi sue! :)

jal, olay set tak pakai toner. terus serum pastu day/night cream. tu pasal basic dia 3/4 ketul je. tp kalau nak tambah lelain tu, range dia banyak lagi..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP