Kucing dalam But

>> 08 December, 2011

Aku translate kat google map kuar tajuk tu.
Banyak sangat plak ketinggalan story nak citer dalam blog.
Citer yang paling terkini dulu lah.


Syasya memang suka buat aksi merepek kekadang.

Muya plak tak duduk diam asik terlompat-lompat.



Bebudak ni dah lama tak pegi tengok wayang.
Last sekali rasanya citer Kungfu Panda kot?
Betapa punya lama sampai citer last sekali tengok pon tak ingat.

Adalah sesuai membawa Syasya & Muya menonton citer ini.
Espeseli Muya la.
Sebab Muya gilakan kucing.
Pantang nampak kucing sanggup dia lari melintas jalan nak kejar kucing tu.
Agak bahaya di situ.

Sepanjang dalam wayang Muya senyap jer.
Sebab kucing sepanjang masa ada.
Harus la dia tak lepaskan peluang yang ado.
(Jangan risau Muya, nanti abah donlod lak)


Masa ni tengah tunggu nak masuk wayang. Muya mintak popcorn kat abah. Abah suap macam bagi anak burung makan.

Scene ni takde dalam pesbuk. Orang kata kalau perut buncit jangan pakai porch bag kat perut. Nanti perut nampak bertambah buncit. Hahahaha.

Overall citer ni ok-ok jer.
Best lagi Shrek Forever After.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP