Muya is 2

>> 07 December, 2011

Sempena besday Muya yang ke-2 tahun aritu.
Mama ada buat blog khas pasal besday Muya tu.
Saja je buat kenang-kenangan.
Nanti Muya dah besar mesti bangga mama buatkan blog untuk dia.

http://muyais2.blogspot.com/

Oops.
Tapi cadangan suh buat blog tu sebenarnya dari abah bebudak pompuan tu ler.
Mama tolong merealisasikan aje.
(Kena bagitau ni, nanti abah tak puas ati.)

Jadi.
Segala preparation, cerita-cerita pasal besday Muya diceritakan dalam tu je lah.
(Wah, banyak sangat masa mama ye? Blog sendiri pon tak hapdet?)
Eh, besday party simple-simple je ni tau.
I memang selalu provoke nampak macam yo yo on tapi sebenarnya simple je.

Besday party Muya ni sebenarnya ajak kengkawan mama dengan abah je.
Sebab tak pernah wat besday party yang melibatkan kengkawan.
Asik asik wat kat kampung je.
Kasi can la pulak kan.

Kengkononnya nak wat outdoor la kunun.
Sekali tu ujannn.
Jadinya, wat dalam umah je lah.

Venue asal. Kengkonon leh la kanak-kanak riang ria bermain di sini sambil minum petang.

Dah siap setup dah sebenarnya pun. Tapi..... waaaa.. uwaaa...

Takpelah. Pasrah je la wat kat dalam rumah pon ok gak.
(Saje upload gambar size kecik sebab muka makcik muka tak siap. 
Macam orang takleh klik kat gmbr tu nak kasi besar kan? )

Maka.
Happy birthday lagi sekali Muya!

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP