Piknik kat Pullman Lakeside

>> 13 December, 2011

Seriously.
Tatau pon kat sini tempat menarik untuk beriadah.
Dulu ada member cakap tak best sangat.
Maka takde la teringin nak pegi.

Tapi.
Sebab atas permintaan kawan alam maya yang ajak nak jumpa.
Sian dia jauh dari Penang.
Lagipun kebetulan nak jumpa jugak kawanku masa kekecik dulu.
Maka.
Ku gagahkan jua bawak bebudak 2 orang tu.

Ye saya tau. 
Pakaian mereka adalah sangat tak sesuwei dengan aktiviti yang dilakukan. 

Rupa-rupanya. 
Best jugak ek.
Tatau pon kat Pullman ni leh mandi manda.
Tau ada pasir konon macam pantai.
Tapi tak sangka lak boleh mandi.
Tapi air lumut la tapi.
Sebab tasik kan.
Bukan laut bebetul pon.

Pehtu.
Kat tepi di sinun pon ada swimming pool awam.
Syasya dengan Muya dah skodeng-skodeng.
Lenkali kita ajak abah ye kekanak berdua.

Maka.
Aktiviti petang tu.
Main-main pasir.
Dan main-main beylon saje.
Lenkali pakai baju yang sesuwei sikit.

Suka la beylon zebra ni.

Dan juga beylon leopard ini.

Ececece. Macam iklan lak rasanye. ᵔ.ᵔ
Iklan RANTING. Hahaha.

Dapat main pasir je pon jadilah.

Geram tak tengok baby ni? Gebus kan? Berketak-ketak.
Dia anak kawan saya masa kecik-kecik dulu.

Kompem nak pegi lagi pasni.
Satu tempat yang menarik nak bawak bebudak beriadah.

2 komentar:

Soulie 11:38 PM  

wuuu menariknyer....masuk checklist to cekidout ehehe. kene masuk ikot pullman hotel ker cemana?

jellynajal 8:13 AM  

soulie,
kawasan ni kat luar hotel pullman.. takyah masuk kawasan hotel pun.. signboard nak masuk tulis "Pusat Rekreasi Air" - kalau tak silap la.. :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP