Saya masuk Kosmo!

>> 22 February, 2012

Yuhuu.
Anibadi home?
Sian blog ku ini.
Lama betul terbiar sepi.
Tuan dia memang bz sangat skang ni.
Banyak bebeno nak kena sign in, sign out.
Wat keje kena focus, jadi yang utama kena diutamakan.
*Personal blog dah tak utama nampaknya. Hehe.

Alhamdulillah, saya kuar KOSMO! hari Isnin 20 Feb 2012 hari tu.
Time kasih kat Suhana, wartawan Kosmo! yang sudi menemuramah saya berkenaan bisnes saya ini.
(Wah skemanya ayat?)

 
Makcik banggo citer pasal makcik kuar kat Rencana Utama. 
Tak sangka gak. Ingatkan column kecik je dalam sokabar ni.
Thank you, thank you. :)

Masa shoot kat sini, tanya la photographer tu. 
"Eh takpe ke ni? Nampak sofa semua ni"
Photographer jawab, "Takpe kak, sofa akak cantik, ok je."
Hehehe. Sebaik beli sofa baru kan? Kalau sofa lama dulu tu, duduk pon tenggelam punggung. Haha.

Itu je lak kisah saya setakat ini.
Tu pasal sekarang ni blog saya sepi.
Windu gak nak update, tapi siyes bz.

*Kak wet, resepi kek batik nanti jal usahakan update gak nanti seketul entry. Hehehe.

Read more...
Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP